hehe, no własnie to jest zasadnicza różnica jaki jest kolor tego światła - na zdjęciu jest ewidentnie zielone, a na tych "fotach" katalogowych jest białe...
hehe, no własnie to jest zasadnicza różnica jaki jest kolor tego światła - na zdjęciu jest ewidentnie zielone, a na tych "fotach" katalogowych jest białe...
Przeciez napisane jest dokladnie dlaczego na tym konkretnym zdjeciu jest zielone ....
ORI swieca na bialo z lekkim odcieniem bardziej w kierunku niebieskiego niz zoltego ( to po prostu taki zimny bialy kolor )
Swoje stare klamki można po wymianie puścić na alledrogo i wychodzi całkiem korzystnie cenowo.
to chyba zalezy za ile kupisz te klamki od razu z podwietleniem ... cena ktora dostalem z serwisu 900 PLN raczej nie wrozy dobrze takiej operacji ... taniej wyjdzie przerobic klamki
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
myslę, że szybciej
w gdy powiedzieli, że około tyg max
zwłaszcza przy takim zamówieniu- SAP chyba przyzna premię dla ASO która zrealizuje kilkuletni plan sprzedaży tych elementów :diabelski_usmiech
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
nie wiem kiedy zamknę liste. Zapytam sie jutro ile by potrzeba ludzi lub ewentualnie części zeby zamówić i jeszcze coś obniżyć cenę, a z tego co mi mówił to min 2 tygodnie od zamówienia.
Jutro napiszę więcej
Lewa -3u0919173,prawa-3u0919174.Firma sprzedaje rownież na allegro.Zapytać możesz,jeżeli mają to wystawią.Co prawda mnie to nie dotyczy,ale gdybym pomógł to byłoby fajnie.
Komentarz