szczerze mówiąc nie wiem ale mam nadzieję że na biało
Klamki wewnętrzne podświetlane z wersji L&K
Zwiń
X
-
Jakby ktoś był zainteresowany wymiana całych klamek to znalazłem takiego linka: http://www.skodateile.cz/index.php?p...slu%B9enstv%ED
Swoje stare klamki można po wymianie puścić na alledrogo i wychodzi całkiem korzystnie cenowo.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xekonhehe, no własnie to jest zasadnicza różnica jaki jest kolor tego światła - na zdjęciu jest ewidentnie zielone, a na tych "fotach" katalogowych jest białe...
Przeciez napisane jest dokladnie dlaczego na tym konkretnym zdjeciu jest zielone ....
ORI swieca na bialo z lekkim odcieniem bardziej w kierunku niebieskiego niz zoltego ( to po prostu taki zimny bialy kolor )
[ Dodano: Sro 18 Lis, 09 13:43 ]
Zamieszczone przez bartwegJakby ktoś był zainteresowany wymiana całych klamek to znalazłem takiego linka: http://www.skodateile.cz/index.php?p...slu%B9enstv%ED
Swoje stare klamki można po wymianie puścić na alledrogo i wychodzi całkiem korzystnie cenowo.
Komentarz
-
-
W OI czegoś takiego nie widziałem, tylko własno reczne przeróbki np tak jak u kolegi Tomaszek
Lista na chwilke obecną wygląda nastepująco:
1. piotrek_gdy
2. Andrev3
3. Quest (komplet 4 szt-przód i tył)
4. Maru 123 (komplet 4 szt-przód i tył)
5. czyżyk 64 ( 2 szt. przód. )
6.marek1 (2szt)
7.voltar ( 4szt, przód i tył plus 4 szt. kabelków z częścią męską )
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123około miesiąca czekania
w gdy powiedzieli, że około tyg max
zwłaszcza przy takim zamówieniu- SAP chyba przyzna premię dla ASO która zrealizuje kilkuletni plan sprzedaży tych elementów :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrev3ile by potrzeba ludzi lub ewentualnie części zeby zamówić
ale myślę, że nie ma co się spieszyć-może jeszcze kilku kolegów się skusi i moglibyśmy jakiś montaż w podgrupach uskutecznićprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123ja pytałem o te części dziś w ASO sinclan bis zakręt-około miesiąca czekania
Lewa -3u0919173,prawa-3u0919174.Firma sprzedaje rownież na allegro.Zapytać możesz,jeżeli mają to wystawią.Co prawda mnie to nie dotyczy,ale gdybym pomógł to byłoby fajnie.
Komentarz
-
-
1. piotrek_gdy (komplet 4 szt-przód i tył)
2. Andrev3
3. Quest (komplet 4 szt-przód i tył)
4. Maru 123 (komplet 4 szt-przód i tył)
5. czyżyk 64 ( 2 szt. przód. )
6.marek1 (2szt)
7.voltar ( 4szt, przód i tył plus 4 szt. kabelków z częścią męską )
8. loru ( 4szt, przód i tył plus 4 szt. kabelków z częścią męską )
piotrek_gdy, uwzględniłem twoje info :
Zamieszczone przez piotrek_gdyAndrev3, ja poproszę 4O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Krzycho-63chodzi o inny kolor świecenia
a cena u nich zblizona do tego co Andrev3 wywalczyłprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a te kabelki
jesli nie masz instalacji( a na bank nie masz) to nie będzie P&P tylko trzeba będzie się wpinaćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz